Lasergraveren, de nieuwe toekomst

Een geschenk, aandenken of jubeleumgift wordt nog waardevoller dankzij een persoonlijke inscriptie, gegraveerd logo of individuele naamsvermelding. Met laserexact! ligt het voor u binnen handbereik.

FotoDe mogelijkheden van lasergraveren zijn eindeloos. Vrijwel elk materiaal is te lasergraveren en naast een beeltenis uit de laserexact! afbeeldingenbank kunt u natuurlijk ook zelf elke denkbare afbeelding aanbieden om te laten lasergraveren. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen bedrijfslogo, bedrijfspand of bijvoorbeeld het favoriete huisdier van uw relatie. Uw naam, de naam van uw relatie of uw persoonlijke boodschap mag daarbij niet ontbreken.

Veelvoud of enkelvoud

DetailfotoUw unieke en gepersonaliseerde relatiegeschenk versterkt de band met uw klant. Het grote voordeel van lasergraveren is dat u geen grote aantallen af hoeft te nemen. Wilt u slechts één product laten lasergraveren voor bijvoorbeeld een jubilaris? Of wilt u een persoonlijk aandenken meegeven aan uw complete klantenkring? U vraagt, laserexact! graveert!. Snel, nauwkeurig en goed.

Waarom lasergraveren?

Lasergraveren is sneller en preciezer dan bijvoorbeeld bedrukking. Bovendien zijn gelasergraveerde teksten en afbeeldingen niet afwasbaar. Ze vormen dus een blijvende herinnering. Ook is de combinatie van lasergraveren en lasersnijden mogelijk, zodat u bepaalde vormen uitgelaserd krijgt. (denk daarbij ook eens aan een origineel visitekaartje!). Daarnaast is het personaliseren van uw relatiegeschenken een peulenschil, die bovendien kostentechnisch zeer interessant is!